Loya pada trimester 3

mommy² ada mengalami benda yang sama tak? saya masuk trimester 3 ni loya and takde selera makan mcm awal² pregnant datang balik

2 Các câu trả lời

saya baru masuk 3rd trimester . sebelumni asyik lapar kejap" rasa nak makan . tapi sejak dua menjak ni takmakan sehari pun ada jugak sebab takde selera and mulut asyik loya

ye. sy preggy kedua ni pun ttbe alahan dtg skjp. kjp okay kjp tak. masa anak 1st awal2 je hujung2 xde pun.