Rokok

Ada cara tak nak bagi suami kurang merokok... Suami kerap sangat merokok.. Bila tegur dia marah saya balik..

34 Các câu trả lời

Sembunyikan lighter😂😂😂🤭

Suami awk kna ubah...beli ubt rkok...

5y trước

Ubat apa tu yew... Sbb husband sye drive lori.. Bila dia mengantuk lagi kuat dia merokok...

bagi kurang ja...

suami saya dulu perokok tegar saya bagi masa dekat dia better stop rokok before kawin, kalau ta, ta kawin, ckp kt dia ta syg family ke, ta syg kita ke, mcm mana ada baby nanti sakit sakit, asap rokok tu bukan lepas habis rokok hilang, melekat kt baju tu alhamdulillah dekat nak kawin dia stop rokok tapi dia p isap pod pulak dh dlm tu ada nicotin la utk perokok kan members baik dia semua gitu juga dari merokok semua tukar pod tapi kdg depa celup juga la isap rokok tu kdg sebatang ka or kongsi isap dua tiga sedut ka or dia isap jenis daun tu alhamdulillah la banyak berubah dari zaman bujang tu memang kuat sangat merokoknya, tlg dia cari segala petua mak nenek, slow berkurangan batang rokok tu klu ta sehari sekotak pun boleh balunnya or lebih klu kerja stress tu takut tgknya and dia tade marah marah bila ckp bab stop rokok, sebab memang dia ada niat nk kurang and stop ta teruk mcm dulu, kita support tlg dia alhamdulillah laa

5y trước

ha tapa, sis berdoa supaya Allah lembutkan hati dia nak terima nasihat utk stop rokok