Preg 7w skrg

Hi ad x yg preg 7w korang dh bukak buku ke😅

3 Các câu trả lời

masa aritu Kita g KK..kene halau haha..dia ckp tggu 10w bru bukak..dia BG appoinment card.tp Kita g scan kat klinik luar..SBB bru 6w tp da nmpk semua..ada heartbeat..if awak risau, g scan kat klinik luar utk confirm Kan aje..bukak buku pink later Pon xpe

cuba call kk berdekataan dgn awak. ada kk yg boleh walkin. ada kk yg kena buat appointment. nurse akan bg tarikh. mostly nurse bg tarikh masa kandungan 12w

nk buka buku kena appt, if possible bawa sekali gmbr scan yg dh nmpk janin baru blh dpt tarikh. selalunya 9-10w keatas