Scan preg 7w

Risau sebb scan 7w nmpk kntung ja . Sapa ad pnglmn mcmnii

9 Các câu trả lời

normal aje..janji xde discharge darah or spotting..mcm sy 6week smlm scan da nmpk kantung janin dgr heartbeat semua..depends pada badan org juga

2t trước

saya 6 w kntung je

bby kecik sgt2 puan .sbb tu xnmpk .kalau doc pndai biasanyw dia zoom je dh nmpk dh..mcm sy dlu 11 week br nmpk heartbeat dia..

normal sis. biasanya kalau ultrasound nak nampak heartbeat scan masa 8w dan ke atas. kalau risau, boleh je scan tvs ikut bawah

2t trước

tula kk tkda tvs . mesin version lma . dhla firstime preg , risauu tkboleh tidur haha

Normal. Ikut period cycle masing2. Nak selamat scan 8 weeks and above.

saya 7 week nampak kantung. 9 week repeat scan baru nampak janin + heartbeat.

2t trước

awak scan swsta ke kk

normal ...sebab saya minggu ke 6 x nampak apa pun...minggu ke 9 baru nampak

2t trước

awak scan swata ke kk ? tvs or perut

sy pun scan 7weeks kantung kosong lg..8week bru ada baby n hearbeat

2t trước

tvs ke scan perut ? yg nmpk ni kt kk atau swasta

Saya. Its normal