Hi. Bukak buku kandungan berapa minggu ya boleh? Now baru 7w….

4 Các câu trả lời

Kena call KK masing2 sebab ad klinik suruh buka awal ada yg dlm 10 11 weeks ikut kekosongan tarikh..kbanyakkan KK dia tak terima walk in kena call untuk book tarikh appoinment..Melainkan awak buka kat swasta laa..kalau dh dapat tarikh appoinment pun awak kena datang awal pagi sebab banyak procedure kena buat..klu klinik sy dia nak tengok gmbr scan yg kita buat kt swasta tu..

selalunya 9/10 weeks saya pun baru 7 weeks doc suruh datang temu janji kira 9/10 weeks,kena awal sebab katanya buat buku ni lama😅awak pergi je ke KK minta buku pink kalau belum dapat dia akan buat temu janji 9/10 weeks mungkin nk pastikan janin dah berfungsi

12mo trước

Oh i see. Tq🥰

saya pun 7 week , dah pergi klinik swasta utk scan awal kehamilan. doktor ckp dah boleh bukak buku pink

Scan tgk dh ade heartbeat ke.. kalau ade dh blh bukak buke pink..