TIP NAK DPT BABY PEREMPUAN

Ad tips X nk dptkn baby perempuan.. husband teringin sgt first n second boy...

5 Các câu trả lời

sy pnh dgar 1 crmah ritu dr ustaz mna tah , dia kata time wife dia preggy , awal2 kehamilan tu usap perut smbil sbut nma , klau nk boy pnggil muhammad , klau nk girl pnggil gn nma girl 😊 sy dah try ritu , xtau la kebetulan ka mcmmna 😂 sy usap prut pnggil nma ank boy , bila scan 2x boy , bila dah dlver mmg boy , wallahualam

Dulu kwn sy bg satu doa.. Tp dh xsave.. Cube sis google.. Dan jgn lupe doa pd Allah.. Klu baby girl baik utk sis sekeluarga.. Maka Allah kurniakanlah baby girl..

Mcm sy sdh sedia nama baby girl. Bgtw suami, somi pun suka. First tri hamil asyik sebut ja nama baby kmi. Masa tu mmg ada morning sickness jg. Mnla tau.. Mjadi

Doc pun kalau awak tanya soalan ni dia akan cakap tak de tips untuk nak dapatkan specific gender .

Tak tahu la nie betul jadi atau tak..tapi cuba saja lah..selebihnya berdoa supaya dimakbulkan