Kuat tidur siang

Ad tak ibu2 yg malam tak boleh tido..lepas subuh baru dpt tido lepastu terlajak sampai tghhri? Makin nk dekat bersalin,makin kuat tido plk..patutnya kena exercise ke kan...kdg2 je buat senaman tp tula lepas senam auto ngantuk balik😂 kdg2 tahan kan jgk mata ni tp tak sedo..tau2 je tertidur.. Mse tgh makan tghri hari tu kt rumah nenek,bole terlelap..dgn tak basuh tgn,pinggan masih ad sisa makanan.. nenek kejut pun slow je... "Ain..bangun.. basuh tgn dulu,pastu g tido" sye pun bangun la ke sinki nk basuh tgn dgn pinggan tp mamai2 gitu,nenek suh basuh tgn je,pinggan dia basuhkan.. alahai serba salah,tp sbb ngantuk,terus je ke bilik, tido.. Risau jgk nnti ank ni kluar kuat tido mcm maknye... Nk minum kopi,sye hb low..mmg pantang kopi dr awal pregnant hari tu.. Ada tips tak nk kurangkan tido siang ni? Malam x dpt tido sbb asyik ke tandas je..pastu baby aktif sgt2.. kalau tertidur pun,nnti terjaga sbb nk ke tandas atau sbb terkejut dan ngilu perut ditendang😂

1 Trả lời

Sy pn kuat tdo siang .malam susah tdo..sbb asyik nk kencing je.. skrg da 37 weeks. 😂

2y trước

ha kan..mmg x dpt tahan mata ni😂