Baby tidur tak lena

Baby sy baru 2 bulan 1o hari. Sejak2 ni selalu tido tak lena. Kalau malam tu dri pkul 8 smpai 12 tu ok je dia. Lepas pkul 3-6 tu dia akn tido tak lena. Selalu mcm gerak2 tgn. Kdg2 tu merengek2 sikit tp mata pejam. Kdg2 tu mungkin sbb masuk angin sbb time tu kalau exercise kan kaki dia dia akan kentut byk. Tp mcm mana nk buat tak masuk angin ya. Mmg time2 pagi tu je selalu dia tak lena#seriusnanya #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

3-6 pagi ke sis ? umur sama dgn anak kedua sye. sye bedung dia bru tido lena. kalau xbedung dia xnk tido. cuba sblom tido sis sapukan minyak telon dkt tapak kaki dgn perut dia. urut2 sikit.

Awak ada begung tak?