Ragam anak 14 hari

Hi Sye first mom ...Normal ke baby 14 hari siang tido nyenyak...malam tido kjap² pastu nak nyusu n nk tido dgn kite je ...x nk tido tempat sndiri...Sye tido x lena pun sebab anak tido kjap² bgun nk ngempeng ...da Lena Sye letak tempat dia ...dia bgun balik...ape patut Sye buat?? Ke mmg normal...

2 Các câu trả lời

Saya pun first mom, bagi sy normal. Baby sy pun macamtu siang tidur. Lagi lagi time dia kena kuning dulu lagilah tidur je manjang. anak sis macam anak sy kuat ngempeng, saya biasa letak kat tempat tidur dia lepas 30min. sy ada baca tips kat tiktok, dalam 30 min tu fasa light sleep lepas tu baru deep sleep. tapi tulah anak sy setiap sejam ttp bangun😌😂

2mo trước

2 jam sis sempat makan mandi😭 sy ni dh boleh jd atlet dah ni dlm sejam kena kemas rumah n mandi😂 tapi tulah malam mmg mencabar, dgn bapaknya sekali huru hara. Semoga kita sama2 survive😂 btw sis install wonder weeks, RM30 or 39 gitu. Sis tgok anak sis punya perkembangan, so boleh prepare awal awal

Sy 17hri…situasi kita sama sis 😅 xleh nk buat apa dh..nasib mlm ayah dia tolong jga , blh mommy tido sekejap