Nak kulit anak putih bersih

Ad spe thu x petua nak ank kulit putih dan bersih ?? Sy da 27w 6d

15 Các câu trả lời

Kulit putih ni ikut genetik ya sis ... part kulit bersih tu, rsanya baby mmg kulit bersih .. tapi boleh try vco kot ... semoga dipermudahkan bersalin nnt.

Jus delima.tmbikai merah.dh 7bln mnum air kelapa muda.susu rizqi.2 yg sy ambil.alhamdulillah gebus gebas.pling pnting bby xde kuning😍😍😍

5y trước

Xsmestiya sis..sy & husb darah O.alhamdulillah rzki bby clear xde lngsung kuning😍

Sy ngndung ari2 mnum kopi kuar2 ank putih melepak. First nmpak baby terpikir tertukar ank ker😂 sbb sy n suami kulit manis2 giteww

5y trước

Sy pn hb low gek dri ank kedua. Skang ank ketiga pn low tpi tekak nie haaaa nk sgt2 kopi😭

Amalkan beaumama. Highly recommended. Ramai kawan sy amalkan beaumama. Baby lahir putih gebu pinkish. Kulit ibu pun sama nanti.

5y trước

Okay sis tq yaa 😊

cuba minum minyak kelapa dara brand d'aura SAHAJA..my aunty guna ank keluar putih and bersih..nOw im using it too..

5y trước

sis start minum minyak kelapa daura start kandungan brapa minggu ya?

ntuk kulit bby bersih minum air klapa,tp klu nk kulit putih dr genetik ibu bapa jga sis...☺

Minum air kelapa inshallah kulit baby bersih cantik.. Tp minum bila dh msuk 7bln keatas

5y trước

Bawah 7 bln xboleh minum?

Ikut genetik. Tapi ade jugak yang usaha minum air soya takpun air kelapa.

5y trước

Ohhh. . Cmtu. .

Kulit cerah atau x ikut genetic parents n family, sis..

Amalkan minum air kelapa pada trimester ketiga.

5y trước

Da bole start minum ea. .