acid folid

acid folid tu sbenarnya mkn time bila ek. ada yg ckp slpas breakfast. ada yg ckp sbelum tidur

16 Các câu trả lời

Kalau nurse saya recommended pagi lepas bangun tidur tu trus consume sis. Sbb saya masatu still morning sickness lagi. And ambik masa prut kosong lagi before brkfast. Tp tu utk yg jnis morning sickness sis.

bila2 je sis. klo sy jarakkan dri pngambilan susu. klo ambk apa2 suplement prenatal/vitamin mmg jarak ngn susu. tu je. tp bila2 je la telan tu. ikut suka☺️☺️☺️

2y trước

betul sis. xbole.sbb susu /minuman brkafein dia mcm neutral kan blik ubt tu. ubt/vitamin tu dh x function. nurse & dktor ad pesan & bgtau psl ni kt saya dulu.

Bila2 boleh, tpi better pagi la bg sy. Skali kan dgn breakfast, mudah nk konsisten makan. Sbb timing ambik ubat tu better konsisten dari hari ke hari

bila2 je. tapi everyday kena makan. macam Sy dulu makan tiap malam before tdo sebab alahan yang agak teruk pagi2. tapi nurse kata elok makan pagi2.

Ikut bila2 awk free. Macam sy ikut dan je, janji jarakkan 2 jam dgn susu, caffein dan makan berat.

elok telan sejam sblm srpn.. KLU Lps srpn kn tnggu 2jam br blh telan vitamin

saya makan malm .. seblum tido terus makan .. klo pagi selalu lupa😂😩

Tak sure jugak. Tp saya makan mlm sblm tido sbb siang selalu sangat lupa

ikut mana2 yg sesuai. asalkan sekali sehari. Sy mkn slps sarapan.

bila2 sja sis, Klau bagi sy,sy ambik sebelum tdo