Tak dpt tidur

Ass wr wb,, sye nak tanya kenpa ye sye tak dpt tdur lurus pdhal kehamilan sye bru msuk 3bulan dan makn tu susah nak masuk..

1 Trả lời

ta dpt tidur lurus, tidur la ngiring baby nk makin membesar ada la tu yang ta selesanya nama pun pregnant sis, selera berubah sikit, ta lalu makan, nanti makan jadi selera pulak mcm mcm la bila pregnant ni nampak mcm ada anak dah kan, sebelumnya punya pregnancy tade rasa mcm ni ke

5y trước

Sdah ada 2 budak cwok,, tpi tak sprti ni yg ke 2 tu.. Yg ni klo mlm lapar trus nak makn trus tpi tak lalu, tdo pun susah dan abg2 nye tdur selesa mkan lalu,,, klo cuma mual maknan cuma ayam dan kare