My gegel...

8thun mnggu bby gel...alhmdulillah

My gegel...
41 Các câu trả lời

Alhamdulillah seronoknya.. Doakan sy juga dpt bb girl dh nk msuk 37w 5x scan di kk & klinik swasta, masih x npk jantina lg..sy terlewat nk buat gender scan. Xpe skurg2nya bb sihat & selamat dlm rahim syukur Alhamdulillah

5y trước

Sya dlu pun sma. Punya la scan scan tkdpt tgk juga. Last dpkter kata mcm laki. Tpi tksure sbb berkepit kki. But family n kwn kwn semua kata perempuan. Tup tup kluar bunga bunga ada taman😘🌼🤣

Saya Pon 8 tahun juga 2 boys alhamdulillah doa dimakbulkan Allah..da bersalin 21/12 dapat baby gegurl..super duper happy ❤️ mybabyprincess

5y trước

Sy 4 bboys..tringin nk gel sjk ptnen kedua lg tp blum rzki..sdr x sdar 8thun mnggu..

8 thun ye.. Alhamdullah allah bagi rezeki selpas menuggu lm... Sy 6 thun baru dapat... Pon baby girl...

5y trước

Asal ptnen je boboi smpai 4x hii..sdar x sdar da 8thun mnggu

Tahniah sis...doakan sy dpt gegurl jgak...24 weeks 2 kali scan masih xnk tunjuk..

5y trước

Inshaa allah..smoga allah mudahkn awak dpt bby gel yg siht smpurna kli ni ...amin

Owh.. Bby girl.. Ingt baby gel tu ape.. Duk dlm gel.. Adoi.. Maafkan sy..

5y trước

Hee....bhsa pasar2..gegel ..tulis gel je

alhamdulillah... tahniahh... semoga dipermudahkan n selamat ibu n baby..

5y trước

Tq❤❤

Sy nie dah 36week... Tp bby xnk tunjuk jantina... Teringin nk bby girl

5y trước

Tggu lahir jela cmtu hee...smoga dipermudahkn proses bersalin..

Alhamdulillah.. semoga sy pun dpt bby girl.. ngndung kli nie

5y trước

Amin...smoga allah mkbulkn impian tu

Tahniah.. Harap sy pun dapat baby girl pregnant kali kedua ni.

5y trước

Tq❤❤...smoga allah pun bgi awak rzki bby gel kli ni..amin ya rabb

Sis cek jantina kat mana tu sis? Boleh buat kat kk ke?

5y trước

Kk sy x pasti sis sbb 5x ptnen sy branak swsta..yg ni sy buat dkt sonovision..under sonographer..2x buat under sonovision..1st msa 6bln utk detail scan..2nd msa 7bln utk 5d n 6d..mmg highly recomanded