hai mommy

Alhamdulillah sya dah pregnant. 8thun menunggu akhirnya.. Syukur. Skrng kndungn 10 week. Doakan bby sihat dan baik2 saja.

19 Các câu trả lời

alhamdulillah. tahniah. jaga diri dan kandungan elok2 ye. bykkan rehat. jgn stress2. moga dipermudahkan urusan mengandung dan bersalin nanti..aamiin

syukur Alhamdulillah rezeki.. tahniah.. semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Aamiin

alhamdulillah syukur semoga dipermudahkan segala urusan seterusnya 😍😍 tahniah

Alhamdulilah syukur.. Happy for you sis 😍 semoga dipermudahkan semuanya

Semoga semuanya dipermudahkan ya sis. InshaAllah. Jaga bebaik baby 😍

Alhamdulillah...tahniah😍Semoga dipermudahkan segala urusan 😊

Alhamdulilah tahniah sis... Semoga dipermudahkan segala urusan..

alhamdulillah tahniah awk..jge dri.smga dpermudahkn sgala urusan

Alhamdulillah... Tahniah... Jaga diri baik2 sis..

Alhamdulillah, tahniah. Semoga berjalan lancar.