Badan Berangin

8 weeks 2 days Sejak seminggu lalu, saya kerap masuk angin dan sendawa. Cmne nak atasi masalah ini? Makan dah byk dan kerap sebab selalu lapar.

1 Trả lời

Sma ngan sy...awl pragnant cmtu gk...xde wat pape pun...skang dh 19w..alhamdulillah angin pun dh kurang...mgkin prut dh pnuh kot😂 sbar jelah ya...simptom ibu ngandung...

3y trước

Tgh awal pregnant juga ni kerap sendawa nak tidoq malam susah sampai kena urut last2 lena camtu jelah 😭 sabar jelah kan huhu.