Ectopic Pregnancy My 1st Baby( Part 2)

7 January 2020( buat operation) Sampai sekarang masih berpantang.. still google makanan apa yg ptt d makan,apa yg tak ptt di makan.Tapi doc arahkan jgn makan makanan panas..dan amalkan makan buah2an..aduh..? Dah 3 hari bagaikan 3 tahun je rasa..Ya Allah..?kalau berpantang ada baby takpa..tak juga bosan kan..???

7 Các câu trả lời

Ectopics pregnancy pun still kene berpantang....sooo....kalo nk semuanye ok dr awl,kene berpntg mcm org bersalin

4y trước

ye sis...😣tak sangka plk pantang..tp merasa gak badan shaking bila sejuk..rupanya mcm org lepas bersalin rupanya..ade org cakap 2 minggu jer pantang..ade kwn suruh 44 hari..tak tau mana satu betul🤣