Hai, saya nak tanya normal ke kalau 6week ini perut rase berangin, makan pon xselera, risau baby jee

6week pregnant

3 Các câu trả lời

Mse checkup, doc kata biasa sbb perubahan hormon. Sbb saya pun mcm tu awal2. Mkn je muntah, perut rse berangin. Smpi fikir mkn pun tkde selera.. still kena mkn ya utk nutrien baby.. inshaa Allah lama2 hilang..

biasa kot awak nya. saya dah masuk 8 minggu masih tak selera nak makan. pikir makan je loya. buah je boleh makan. perut kembung sentiasa.

normal