5weeks pregnant

5weeks tiada alahan apa2. Normal ke ni?

12 Các câu trả lời

Saya pun. In August i had missed miscarriage. baby tak ada heartbeat. First time mom. Memang pregnancy haritu ada breast pain, cramping, discharge and mual. Kali ini, ada cramping and discharge masa 4 weeks je time period gitu. Minggu ni everythhing normal just bad headache! Risau juga is everything ok.

normal tu. Saya ni nak masuk 7 minggu, dah start muntah². Gi kerja pun half day je sebab dah lembik. Enjoy je dulu sis sementara takde alahan. Nanti dah datang, jenuh nak layan

sabar sis.. saya prgnt anak pertama mcm ni juga awal xde alahan da masuk 2 bulan da macam mayat hidup saya trbaring je xblh makan minum asyik muntah je.. hahahah

Normal. And please lah jgn mintak ade alahan. Just enjoy your pregnancy. Once ade alahan, actually tak seronok langsung.

saya masa 5 weeks takda alahan start tahu je pregnant mcm² alahan dtg 🤣 asyik nak tidur je penat sebab selalu muntah

Normal😊 Alhamdulillah sepanjang kehamilan saya, saya tiada langsung morning sickness.

normal je. tak semua pregnancy lalui journey yg sama. Yg penting jaga pemakanan okies 🥰

normal la kot sy pun baru 5week xde rasa ape2

sma sis sy pn takda alahan.hope semua ok kn..

normal. alhamdulillah takde alahan sis