5 weeks pregnant

5 weeks pregnant kalau pegi scan okay tak? Any pantang awal2 pregnant ni ?

5 Các câu trả lời

Kalau 5w xnampak apa2 lg... Sy dlu pun excited 5w da g scan... Nampak 1 dot je.. Siap nampak ada 2 cyst... Terus down sikit... Pastu 8w g scan smula... Excited tgk denyutan jantung baby... Sbaik la cyst makin kecut

3y trước

samalah pegi scan baru² ni ada cyst 2.5 cm rasa down tp pd masa sama pk baby kena kuat n sihat je

Better scan at 8/10w. Pantang jgn buat kerja berat & terlalu aktif. Bykn berehat.

sy scan nmpk kantung je..tp xpe lega sbb kntung dlm rahim...just nk tau yg tu.

Kalau scan mgkin blm nmpk apa2

macam mana nak elak sembelit ?