Batukk time awal pregnant

Hinmummiesss, saya pregnant 5 weeks now batuk berkahak 😭😭 asal batuk je loya then muntah. Any tips atau ubat yg okay tak?? 🥺🥺 suggest tauuu tqqq

3 Các câu trả lời

Try beli ubat batuk yg ada tulis expoctant.Tat day I ada beli n minum 2 kali (pharmacist kata selamat utk pregnancy n ada tulis kat instruction pun) tp takut jugak tu la I minum 2 kali je bg tak batuk teruk sangat.

Try prospan.. ubat batuk tu doc sy bg minum..sy dh 3 kandungan minum prospan je..

10mo trước

Thank u sis

sama laa kita