Boleh ke sy g klinik swasta utk kpastian sy hamil? Sbb sy bt UTP 2x naik double line..today 4w2d.

4w2d boleh scan x?

2 Các câu trả lời

sy cek 8 weeks keatas, 8 weeks tu dh dikire bleh tgk heartbeat skli, klau 8 weeks x nmpk lg maybe ad yg 9 weeks bru nmpk. dia atas org jgk,. senang skli scan, xyah bnyk kli kne g swasta. dgn ekonomi skrg. kne brjimat.. 😊.. tpi sy kumpul duit skit buat detail scan cmtu

4y trước

huhu.. smga dprmudahkn urusan sis.. 🤭.. InshaAllah bby sihat2 sje

4w2d janin masih kecil lg pn. Takut scan x nmpk apa lg nnt. Mgkn pn boleh tgg lg 2 mgg untuk scan.

4y trước

ok2... terima kasih ye...