Keguguran

4 Hari lpas sy bleeding dan scan dkt hospital kerajaan.. tp doktor ckp kantung jea nmpak.. mungkin sbb usia kandungan baru 4w.. sy cuma diarah dtg LG 2w utk scan skali LG tp Sy keguguran 2 Hari lpas..Dan sy blum ke hospital utk scan..boleh tak Klau sy cuma bt checkup dkt klinik swasta? MCM mana nak tau yg rahim sy dah xde sisa yea? Sbb sy takut nak cuci..pengalaman dkt hospital haritu dah bt sy fobia..

1 Trả lời

tiada masalah. sis blh ke klinik swasta dahulu utk scan.. nnt doc swasta akn beritahu prosedur seterusnya..