Doakan saya

3kandungan saya sebelum ni gugur ? smoga yg ini ada sinar buat saya... Br 7week 2day.. Scan dah nmpk baby n heartbeat ?semoga membesar sihat sehingga ckup bulan sempurna dan d permdhkan semua nya InshaAllah ??

Doakan saya
140 Các câu trả lời

Moga kandungan puan sihat n dipermudahkan segala urusan mengandung dan bersalin nanti..sy pon mcm puan..skg alhamdulilah dah 35weeks..moga kita dikurniakan zuriat soleh dan solehah..inshaAllah

5y trước

Alhamdulillah tuk pn... Terima kasih 💗 mudah2 an amiin