39 Week

39 week ada tak mummy²x yg belum besalin 39 week? tak thu bila baby nak klur ni..

427 Các câu trả lời

Sye pun dh 39weeks tp xde tanda2 nk bersalin lg.. Berat sye plak makin naik, kk suruh dtg check BP selang sehari, xtau bila baby nk kluar ni ☺️

Sayaa belum bersalin lagi .. babyy xmau keluaq lagii .. tak rasaa sakit apaa pun lagi haa .. duk pujuk suruh babyy keluaq tapi babyy xmau keluaq2

sy pon Kna serah Dr dh klau esk xbrsln lg....40mggu dh...ank ke2 xnk kluar lg ..yg prtma 38mggu dh klaur dh...best kot dok dlm..hihi aktf plak tu

39w4d dh..skit sgt bila dia mngeras. .tdi pg klinik doktor ckp kepala bby dh dkt bawah. . bila ii blh brsalin. .now dah coklat ii dh dkt kotex

Saya dah 39 week 4 days pon baby taknak keluar, saya ada gdm.. 30/11 nie dah kena masok hospital. Doakan saya dan baby selamat yea mommy’s.

saya dah genap 39 minggu belum ada tanda2 lagi mau bersalin, haritu 37 minggu up tu 38 macam2 sakit ahha sekali 39 minggu ni belum ada sakit2

39w4d.. baby slalu mngeras tapi tak la sakit.. normal x??? kadang risau..tanda x da lagi.. 17/4 kena serah diri sebab gdm on diet controll..

saya 3 hb 9 due date 3hri lg..xde tanda2 lg.cuma mgeras sakit sgt bhagian ari2.kalau baring nk tkar posisi mmg ad rsa sakit.nk bgn sakit sgt...

2y trước

Sis dh bersalin ke?

sy dah 39w 5day tanda apapun xda lagi,baby alhamdulillah aktif..smoga mumy² semua dan diri ini dipermudahkan urusan bersalin nnt,aamiin.

saya pon tak bersalin lagi dah 39 week 2hari,tak ada tanda lagi melainkan sakit perut sgt bila malam hari patut ke pergi hospital risauuu