39 Week

39 week ada tak mummy²x yg belum besalin 39 week? tak thu bila baby nak klur ni..

427 Các câu trả lời

saya due 24/2 ni kalau x de rsa nk branak lagi kne msok admit wad awal 23 cmtuh deme nk bg ubat pksa branak hm skrg 39w 4 dy doakan sya ya guys

3y trước

sama la kita Kena bersalin paksa

sy Pon 39 week x kuar lg..da sakit area miss v..tapi tanda lendir xde..sblm2 ni tanda smua sama..sllu 39 mnggu 1 atau 2 hari da bersalin

macam mna kita tak pkai pada tapi nk tau ketuban tu akn leaking sikit2 ..masa tu tkda prasan la yg tau keputihan kluar bulan hujung sgt2

Sy dh 39week. Hr ni tibe2 ada keluar darah sikit kat pantiliner.. ad sakit2 juga tp tak kuat.. perlu ke hospital ke? Confuse sudah . Tq

Saya pun belum.. 39 weeks 5 hari.. Risau ni.. Kalau x bersalin, 30/3 ni kena warded.. 31/3 mst bersalin 🤭

3y trước

sama la kita sis , due sy isnin ni tggal 16/07/21 tapi takda tnda lagi . moga ada keajaiban la sblum msuk wad 🥺🤲

Sya dah msuk 39 minggu 3hari . tapi masih belum ada tanda" nak bersalin lgi . sis" semua tahu ke mcm mne rasa nk bersalin nk pertama .

saya dah 39 weeks 5 hari due 8/10 tpi masih belum ada tanda nk bersalin lagi .. husband atok neneknya dh xsabar dh sruh die kuar cpat

Sy 39 weeks 3 day..Bru MLM td Sy Kuar tanda2..CM darah period..berterusan sampai skrg...adakah ia normal..?perlu checkup hosp atau x yer..?

2y trước

sama, sis dah bersalin ke berapa hari selepas keluar darah tu ?

saya belum bersalin lagi,harini 39 weeks 3 hari . tapi start semalam da mula sakit perut macam nk buang air besar je,lepastu ilang..

sy pon sama da 39week 2day blm ada tanda lg.. 1/12serah diri doktor da BG surat sbb sy pregnant kali ni sangkut GDM on diet due 4/12