39 Week

39 week ada tak mummy²x yg belum besalin 39 week? tak thu bila baby nak klur ni..

427 Các câu trả lời

sama la dengan sy.. sy 39 week 5 hari.. smlm dh start sakit2.. lpas 2 jam tu dh tak sakit pula.. ade ape2 petua nk bagi bby kuar 😂😂 harini nk jalan2 ..

saya 30/9/2022...4 hari lagi... dh ada contraction dh.. bedebar ada.. risau ada.. grmbira ada.. uhuuuu excited sngt nk jumpa baby.. maklumlah anak pertama😘

sye pn da msk 39 weeks ..kerap ghilu jee kat bhgian ari2 ..doakan sye esk xkne tahan wad sbb sangkut protein dlm urine😔 esk tau result hrap xdw pape🙂

39 week 4 day baby still tak nk keluar due 5.3 doc bagi tempoh sampai 11.3 mudah-mudahan baby nk keluar dalam masa terdekat tak nak induce 😭😭😭😭

sya 39w5d still x beranak lg..kmrin da mcm bby sign tp xda kontraksi sya diam..hari ni bklinik jmpa nurse nti bgtau nurse da tanda tp xda kontraksi huhu..

sy 39w blom ad tanda lg..da buat senaman ,da jln pusing2 mall pun still xde turun tanda..due 27/11 semoga mommies smue dipermudahkan urusan bersalin🤭

39w5d. Masih xde tanda. Dr cek smua ok je. Dah siap booking tarikh for induce if still xde tanda sampai next week. harapnya dipermudahkan lah 😁😁

Sama laa sis... due 22hb nih.. cuma dpat kontraksi tipu2 jerk... Semoga kita semua dipermudahkn segala urusan bersalin nnt...

Su 39w2d tpi xdk tnda² nk brsalin lgi cuma dk rsa sakit sat² ja😣semoga ibu² yg dh nk brsalin d prmudahkn oleh Allah aminnnn

saya masa 38week ada turun darah sikit lepas tu dokter cek jln tak bukak lg..hri ni dah 39week darah dh xda plk ada tak yg mcm saya..menungu hari saja ni...