39 Week

39 week ada tak mummy²x yg belum besalin 39 week? tak thu bila baby nak klur ni..

427 Các câu trả lời

sya dah masok 39week .. due 3/7 ahad next week .. still xda sebarang tanda lagi , doc dah bagi surat serah diri 2/7 sabtu next week , moga dipermudahkan urusan semuanya ye ❤️

hi nurul afifah..saya harini 39w1d..xd tanda apa2 jgk.risau sgt bile baby nk kuar.ank first and besar.moga ibu2 dipermudahkan..Amin..due 3/5/2022.sempat beraya ke tidak ni🥺

baru genap 39weeks.. tp baby kat dalam masih selesa duk guling kiri kanan dalam perut emmm.. dia xtau ke yg ibu babah dia ni punya la x sabar tggu dia kuar XD

sama hri ni saya dh msuk 39 week✌️ tp baby xkluar lg ntah la bila...tp ada dh rsa sakit kejap² je kt bwh perut n sakit pinggang n blakang punggung..#firstbaby #firstmon

sy 39w 2d .. dah buka 5cm tapi contraction x bpe nak kuat .. air ketuban pun dah kurang dari 12 ke 8 .. dah 2d masuk wad .. tapi belum rasa nak bersalin lagi . anak no 2 .

saya 39 weeks due date 8 hari bulan 11 nii tpi blum ada tanda² lagi 🥺 tpi yang sya hiran miss v sakit² dkat pintu tu knpa bgitu yea ada ka yang prna alami #ingin tau

kita pun dh 39 1hari tapi x de rasa pe2 lh..ikut kn ank yg lpas2 seminggu seblm trikh dh bersalin..ank ke 4 ni lain plk.harap bby makin sihat lh ye ni strees2😄😄

saya . dah genab 39 week blum ada tanda . baby first xda pengalaman. baby sonok dlm perut ibu lg ni .. smoga kita smua dipermudahan ssegala urusan ye ibu2 smua

saya pn sama dah 39 week 6hari due esok 31/8 tapi tanda2 pn blm ada lagi,lahaii baby nie dah puas pujuk harap dia kuar la seperti yg dah dah di tetapkan,risauu😥

Saya pun dh masuk 39 minggu.belum ada tanda2 lagi.tapi kalau nak tidur pinggang dan belakang saya ni sangat sakit.susah nak tidur..ari2 saya pun sakit.kenapa yer.