38w5d tanda bersalin

38w5d.. makin dekat makin berdebar2.. rasa seram sejuk semua ada.. smlm rasa jugak contraction.. dlm 10min pastu hilang.. pastu lama datang balik .. pastu mai pg okay ja.. adakah tu tnda2.. ni anak no 2.. tapi sebelum ni xrasa mcm ni..

10 Các câu trả lời

Saya pun 38w 😂 rasa segugut tu kdg sampai pinggang.. kerap jugak mengeras.. lepas tu rasa mcm klua sesuatu.. bila check.. mcm keputihan normal je.. mcm nk tercabut pinggang ni bila sakit tu datang.. sakit sangat.. tapi saya xg hospital lagi.. 😢 esok baru pergi sbb ada appointment.. anak first 🤭

2y trước

Saya kne balik, keluar lendir darah tp xbnyk.. jumpa sabtu dpn pulak kne serah diri 🤭

Saya dulu masa nk bersalin anak ke 2 pun tahan2 sakit dulu walaupun dh bleeding. Sampai je hospital, husband tgh parking kereta saya dh bersalin. Anak ke 2 doc ckp senang keluar sebab dh ada laluan. Sis pergi hospital dulu la. Saya plk yg risau 😅

2y trước

hihi.. mudahnya.. saya dah x sakit.. mungkin tu contraction plsu je.. baby aktif mcm biasa.. masih menunggu n mengira detik.. berdebar rasa

contraction dalam 5minit sis..terus prepare barang pergi hospital check in terus hehe..btw semoga dipermudahkan aamin..🤲🥰

2y trước

terima kasih.. semoga allah permudahkan.. selalunya sat2 ja ni.. dlm semint dua ja..pastu hilang

Sy 7hb Hari tu tiba2 cntraction..mula² stgah...LPs tu kerap 10 mins..pg hospital dh buka 9cm rupanya..

2y trước

contraction y sakit ke sis

saya pun 37w ..cume mngeras je ..kat bawah sakit2 ...bila check x ada apa pun ...

2y trước

iti laa makin dekat makin bedebar.. hihi.. sokmo2 cek spenda.. kot ada tanda.. hihi

Sama dengan sy.. Skrg dh masuk 39 minggu still rasa sakit yang sama tp bila dh pagi ok plk 😂

2y trước

tu la . saya pon tggu kot ada tnda.. sbb takut kena induce klau overdue.. hihi

baik sis gi check takut dh ada bukaan.. ke sis dh selamat bersalin 😁

2y trước

belum.. sbb dah hilang sakit tu.. n baby aktif je.. masih belum masa nya rasanya

Kna monitor sis,,5mnit skli trus p hospital

2y trước

hihi.. harap la.. moga allah permudahkan urusan kita semua

saya 37 minggu 5 hari, sdg berdebar pun ada

sis try jalan itik

2y trước

x try lg.. hihi . sbb buat ketampi 10x pon dah semput.. hihi