37 minggu 2 ari

salam semua, pg ni 5.30 pg rasa mcm skit perut nak berak. tp xberak.. pastu 8.30 rasa mcm skit cntration tp xlama kjap2 ja. 8.31-8.32 hilang, rasa balik 8.40.8.41 hilang 9.00-90.1 hilang . apstu dia jd sejam skali pula mcm bby dok mngeras tu. nak tnya normal ka? sb xda tnda2 lain.

1 Trả lời

kalau jarak contraction makin kerap sampai 10 minit skli atau 5 mnit skli boleh trus ke hosp.

6mo trước

trima kasih sis, ni sy kt hspital kna masuk wad. laluan tbuka 2 cm