Pedih perut sebelah kanan bawah

Hi. Saya nak tanya ada tak ibu2 yang pernah rasa macam pedih perut kanan bawah dekat dengan peha. Dia mcm dekat ari2 tapi kanan. Rasa sakit dia macam pedih pastu hilang beberapa saat pastu pedih hilang balik mcm tu. Haritu ada kene mcm ni pg scan baby ok. Ni jadi balik. Kencing semua ok. Risau lah. Sy 17w

3 Các câu trả lời

saya ada tnya Dr dia kata kalau sakit perut tapi tak ada bleeding ok..sebab kadang kita buat kerja berat effect kat situ...jadi lebih baik banyak berehat

not sure.. maybe baby nak besar lagi

kadang angin tu sis