Date 10/6/2020

38 week xsbar tggu baby kluar..Doktor kata klu 9/6 xada tanda2 besalin terpksa pegi hospital la serah diri..sakit2 tp belum ada tanda bersalin.takut risau semua ada..mohon doakan yea.

36 Các câu trả lời

Sy pun due 10/6 tapi dah bersalin awal.. 29/5/20 baby dah selamat dilahirkan pd 38 mggu 3 hari.. alhamdulillah.. 😊

4y trước

Alhmdulillah syukur baby sis awal kluar..muda2an sblum due 10/6 baby sya kluar la..takut risau semua ada...