40minggu today

Masih tiada tanda2, takde sakit2 jgk. Due date harini. Doc bgtaw klu takde sakit boleh serah diri 21/9..

4 Các câu trả lời

Sama la kita..saya pun pregnant ank no 3 due dh Lepas 12.09 aritu,Hari rabu ni 18.09 kena serah diri jugak..saya anak no 1&2 pun Sama overdue semuanya😅

sy due 28/8 bersalin 4/9 😂😂 .. tkde sakit tkde tande juga tahu2 dh rasa sakit nk beranak 🤣 sampai hosp terus beranak

2t trước

bestnyaaa ya allah 😭 kita pon due date sme ngn awak..tp baby tknk kluar lg hmm

Buat senaman yoga & rajin jalan kaki awl pagi

semoga dipermudah urusan