menunggu hari

37w4d .. da ta dapat tido malam .. otak asyik mikir saat saat na bersalin je .. rasa takut sangat walaupon baby kedua .. ??

17 Các câu trả lời

Kekuatan kita ialah otak kita..bagus sis fikir..sedangkan aku dah pernah bersalin,nak takut apa..kan semua kaum hawa kat dunia ni merasanya..so kita jangan takut...kita langkah kaki ke hosp dgn penuh keyakinan dgn kesakitan.. Ingat satu ja...lepas baby keluar nanti..TUTUP KILANG..INSAFFFF!!😫😫😫sebenar sya pun takut..suami hari2 beri kata2 semangat kat sya..balik2 ckp nak bawa honeymoon sekali lagi..pastu hati tenang balik..😌..tapi bila fikir balik😲😲honeymoon???? Tak nak tak nak...nanti kang kilang tu proses semula apa mcm...😫😫..sya dah insaf lepas ni tak nak dah pregnant..anak ketiga..last...😊...tutup kilang..

Saya tgh mgndung anak ke4 ni pun nk mkn lebih takut kencing manis nasib mmg tiada.. Takut gemuk... Sbb pikir baby boy ni selalu saiz besar sampai risau anak ke2 boy keluar 3.8kg bsalin normal... Huhu

sama lah kita, haihhh fikir yg baik baik je. Excited nervous semua ada, anak first ni🤣 semoga dipermudahkan urusan kita semua yaaa

5y trước

Tuklaa .. moga urusan awak pon dipermudahkan jugak .. 😊

Sama la sy sis. 37w5d da.. nurse ckp baby da engaged. Tp sy demam plak skrg. Berdebar2 je rasa nk bersalin. Padahal anak no 3..

5y trước

Amin.

Trima kasih sis .. saya pon lepas ank kedua ni .. ttup kilang jugak .. 😂😂 cukup la dua ..

Sy yg dah 39w1d pun risau sgt sis 😭 baby blm keluar lagi tanda pun belum ada huhu

5y trước

Moga dipermudahkan urusan sis .. nanti .. 😊

Sdgkn ibu2 ank ke 2,3 pn masi berdebar..inikan pla ank per1..takotnya

jgn fikir bnyk2 nty bby stress..Doa bnyk2 smga dipermudahkan

5y trước

Ye sis .. saya cuba 😂 .trima kasih awak😊😊😊

Semoga dpemudahkn segala urusan❤

Semoga dipermudahkan sis