menunggu hari

37w4d .. da ta dapat tido malam .. otak asyik mikir saat saat na bersalin je .. rasa takut sangat walaupon baby kedua .. ??

17 Các câu trả lời

Semoga dpermudahkan ye

Semoga dipermudahkan.

Cool down awak..jgn stress

Semoga dipermudahkan

Me 39weeks ready...due 25/10...excited Tunggu... Kalau xde tanda salin 31/10 admit Utk induce.. Harap² baby saya keluar awal

sama la sis tgu hari nak besalin je ni.mlm2 x leh tdo pikir nak bersalin walaupun anak no 3 ni. due 1/11 tp klu x besalin sblm 31/10 ni kena admit masuk ubat sb ada GDM.. takut nya. mcm2 pikir. klu boleh nak besalin normal.senang nak jaga. minta baby kuar nnti x de jaundis.doakan sy kawan2.

Mmg la..bleh dikatakn setiap hari risau mengenangkn sakit nk bersalin tu.dri ank pertama mmg insaf sgt nk beranak lg..tup..tup..lupa dh.skrg ni ank ke 4..berhuhu jer la.x sabo nk tgok muka baby nov ni.zikir bebyk moga Allah permudahkan urusan kalian ibu2 smua aaminn..