Baby kurang gerak

32w 5d baby kurang gerak siang. Sikit ja🤧 dah niat nak g hosptl, Alhamdulillah malam baru dia gerak. Ada yang kat sini lalui pengalaman yang sama? Dah menangis tunggu dia gerak🥺

9 Các câu trả lời

pernah jadi.. Hari2 aktif, tiba2 mlm dia senyap sunyi. berjagalah saya malam tu. memang terfikir nak ke hospital dah. elok subuh dia gerak balik. lagi cuak sbb 2 3 pagi memang time paling aktif dia. saya rasa sebab saya bloated, makan lewat lepastu terus makan banyak. perut sengkak 😅

sama dgn saya...siang tidur gerak pun sikit² je....klu petang ke malam aktif sgt...28 weeks...........

Mungkin siang dia tido. Tu kurang gerak. Cuba minum Air sejuk atau makan makanan yg manis.

baby sye hari ni x berapa gerak sye mcm risau je rase nak ke hospital ke ke nak tgh mlm skrg masuk 33 week

3y trước

sy g cek jugak hari esok nya.. kalau week dah banyak mmg slow sikit dah. yang paling penting kita rasa dia gerak 10 kali dlm masa 9 pagi sampai 9 mlm tu. tu yg pling penting

Sama la . Kurang dah gerak . Kkdg risau je 😢 malam baru active especially time pagi buta

Sama dgn saya.. Siang gerak halus je...ptg ke malam baru aktif gerak..sy 33 weeks

sama ,sy bru 28 minggu. siang kurang aktif,,malam aktif😁

maybe siang tu dia tido

maybe siang dia tido