Ada tips tak untuk baby turun ke bawah? Tadi scan 5D baby sonsang…

31w2d , kepala baby masih kat atas… Nasib baik dia nak tunjuk jugak muka. Doctor kata biasa nya kalau sonsang , baby tak tunjuk muka. Alhamdulillah rezeki saya… Assalammulaikum aunty2 semua 🥹👋👋👋

Ada tips tak untuk baby turun ke bawah?
Tadi scan 5D baby sonsang…
4 Các câu trả lời

cuba ikut senaman di youtube. saya baca komen ramai yg berjaya bila ikut senaman tu. baby saya pun songsang masa scan 28 weeks. tak tahu lagi latest dah pusing ke belum. tunggu scan lagi waktu 32 weeks. harap boleh turun lah

Aww good baby tunjuk muka comel sgt. Betul antara tips cuba sujud, waktu solat biasa tu sujud lama sikit. Lps tu ikut tips senaman dan selalu pujuk baby. Ikhtiar InshaAllah ♥️

ikhtiar: Banyakkan sujud

comelnyaa