Da kemas2 ke tu..? Baby jan 2021.. da kemas 2 ke?

31 week now..

Da kemas2 ke tu..?
Baby jan 2021.. da kemas 2 ke?
74 Các câu trả lời

siap dah..dah pack masuk bag pon..due sy 13 jan..mmng suka prepare awl..alhamdulillah husb memahami.

Sy pon baby januari..belom prepare...bru lps scan jantina so baru nk start prepare ape yg ptt..😅

sama la ...kiter pun due tahun dpn jugak..2021 ..tpi blom lg kemas..baru 28 minggu ..baby jan

sye awal jan 2021..dah beli brg 90% dah..sebab kemungkinan kena brsalin dalam bulan 12 jugak😊

belum. due june 2021 insyaallah. Tak prepare apa2 langsung ni. baby ke-3 macam ni lah kot 🙈

Saya 14.01.2021 due.. Sis berapa? Alhamdulillah semua dh bli cuma brg untuk diri jaa tkbli lg

sy 2/1/2021 - smua dh ckup tggl bash² & kemas² shaj hehehhe mdhn dpmudhkn smua ya amin²

sama la kita. 31 wks. baju tak beli byk sbb baby nnti cpt besar. dlm 40% persiapan

belum lagi skrng ni 33 weeks lagi 😂 nak belanja tak bole keluar pkpd 😆

Sama laa..baby jan 2021☺️ alhamdulillah dah prepare dah..arap smooth je nt..