baby breech.

hye mummy2..nk tnye week ke brape yer bru baby dlm prut mummy2 da pusing kdudukan..means dh xsongsang.. now dh 31 weeks tp baby xpusing kdudukan normal lg.. ?

2 Các câu trả lời

31w bby masih blh pusing2 mommy. Bila dh 36w still songsang, nurse kn refer dgn doc. Sbb biasa nya 36w kdudukan bby dah fixed, x pusing2 lg..

Baby boleh gerak lagi sampai 38 minggu macam tu . Bercakap dengan baby , pujuk dia suruh pusingkan badan