Da kemas2 ke tu..? Baby jan 2021.. da kemas 2 ke?

31 week now..

Da kemas2 ke tu..?
Baby jan 2021.. da kemas 2 ke?
74 Các câu trả lời

byak nya baju...sy beli sikit je...sbb x tau jantina n org ckp baby cepat mbesar

Sy baju dah standby dlm bonet kereta. Tapi baju yg dkt rmh tak susun lagi 😂.

due 14 jan 2021..x prepare ape pun lg.dktr ckp baby anencephaly😔

4y trước

maksudnyer kne bersalin szcer laa ye.. berat dugaan awak...

Dah tp belum packing untuk ke hospital 😂 now 29 weeks nk masuk 30 weeks

barang dah lengkap, siap masok beg sudah.. due 01/1/21 awal² tahun😂

Alah tomey2 baju die...gugurl ek? 🤭🤭 Smoga mudh urusan awk nnti

34w, barang baby dah 90% siap. Barang sendiri belum siap pape 😅

Tahniah sis,moga dipermudahkan..sya x siap apa2 lgi..😅😅😅

saya pun baby 2021 skrg 31weeks 4days, suda siap packing dlm beg.

Due 1/1. Anak first😣 rasa mcm tak cukup preparation je. Cuak