anak syurga

3 org anak ami anak syurga ??? 2018/2019 ??

7 Các câu trả lời

Semoga sis tabah..sy doakn semoga sis mengandung semula...dlm ms sm..cuba sis buat pemeriksaan kesihatan..utk tgk keadaan bdn..myb bleh dirwat agar bdn lbih kuat...

Allahuakbar.. Sis di pilih Allah utk ujian ni.. Tp kat syurga ank2 sis tgu sis... Sabar n redha ye sis.. May Allah always bless u with happiness n love...

5y trước

Amin..tq sis ❤

Takziah sis .mg sis kuat..mg Allah gntikn sis rizki yg lain..Allahuma aamiin. Jg dr bebaik k...with big hug❤

5y trước

👍❤

Takziah sis.. Redha in shaa allah ade ganjaran kita kat sana nanti in shaaa allah..

Tahziah sis... smoga sis kuat mnerima semua ni... ank syurga tu... Allahuakbar

5y trước

Tq sis ❤😔 amin

Takziah sis. Anak² sis tggu sis kat pintu syurga nanti.

5y trước

Tq sis 😔 Amin

Salam takziah sis .sis jgn sedih byk bersabar insyaAllah ade rezeki lagi .

5y trước

Tq sis..hrap2 sy kuat ye sis 😘