Sebulan keguguran

Genap sebulan pemergian anak syurga yg ke2 🥲 semoga ada rezeki buat kita para isteri yg menunggu zuriat ❤️ anak syurga 1st 17/9/2020 batu nisan wrna putih, anak syurga 2nd 29/3/2021 tanam sebelah2.. #anaksyurga #keguguran

Sebulan  keguguran
9 Các câu trả lời

takziah sis.. anak pertama saya pun meninggal 16/03/2021 di usia dia 22w ... skrng genap 44hari berpantang.. semoga kita tabah hadapi ujian.. dan dikurniakan zuriat yang sihat di masa akan datang 😊 redha dengan permergian anak syurga kita.. mereka ada di tempat yang lbih baik & sedang menanti kita ❤️🥰

3y trước

jatuh kerusi kat kenduri 😅 sorry kalau awak pening

sy anak mninggal dlm perut usia kndungn 20w . thun lpas . sy doakn ibu2 dberikan rezeki hamill lg . InsyaAllah . maaf nktnye sis . sis gugur buat kli k2 ade tnde2 x ? contoh skit blkng ke , skit perut ke atau lain2 .

3y trước

adee sakit kt celahh paha x ? sakit tulng dkt miss v tu

Sabar ye sis.. Takziah.. Sy pn pernah keguguran tp masih belum cukup sifat.. Semoga kita dikurniakan zuriat yg soleh n solehah.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin..

sama mcm sy la sis,ank 1st ggur 20hb 9 2019 ank kdua 2hb3 2020,kdua2 nya tnam sblah² smoga ad rezeki utk kita hamil lg lps neh..

3y trước

mgkin doc pkar nk bg tau tntang uri ank sis kot,hr dorg msty ada amik smple uri kn mgkin dorg nk bg tau ad jnkitan kuman atau x kot,,

Terima kasih semua yg bg kata2 semangat.. Moga kata2 tu brbalik pada semua 😊 insyaAllah.. teruskn berdoa❤️

sis masa gugur ank kedua ada bleeding apa2 x? ataupn dktr cek2 jln buka trus klua?

Sya gugur 12 mnggu..skrng ngah berpantang

sy gugur 7w xde tanam. sampel bgi kat hospital

3y trước

Sy kedua2 gugur dlm 22w . Baby dh cukup sifat

takziah....