Night sickness

2nd pregnancy ni kerap muntah malam . First dulu alhamdulillah takde alahan apa2 cuma tak suka bau tumis masakan . Siapa ada pengalaman muntah pada malam hari ?

2 Các câu trả lời

Sy 😅 time masuk tgahri smpai malam dtg alahan teruk. Smpai xbleh mkn dan minum. Mesti lps tu muntah smula. Sy first pregnancy. Xpe sis, kuatkn semangat ye. InshaAllah moga baik2 semuanya

sama dr start dapat tahun preggy sapai skeg dah minggu 15 masih lagi muntah malam...bila nk balik keje je dia dah mula rasa pening loya sapai umah muntahh