Godek godek dlm perut umi, buat apa tu sayang.

28/9/2020 dah masuk minggu ke 29, umi sedang membilang hari utk balik ke semenanjung utk cuti besalin. Anak umi xleh dok diam dah ni, asyik godek-godek ja hari2, rindukan abah di sana. Jauh anak dan umi terpisah dgn abah antara lautan, mohon rakan2 di sini doakan pjj ni xkan berpanjangan lagi. Doakan juga penularan pandemik covid di sini juga berkurang. Pray for sabah.

2 Các câu trả lời

Alhamdulillah dah 29w. Moga tabah dan Allah permudahkan urusan sis sekeluarga. Pray for peninsular too, KL & Selangor records new cluster ✌🏻

allahumma aaminn, semoga dikabulkan segala hajat.