al-fatihah buat anak umi yg umi cintai sepenuh hati umi

Bismillah...allhumma . Berat bahu memandang , berat lagi bahu yang memikul . Al-fatihah buat anak syurga umi yg dicintai selamanya . Umi sedih sebab terlalu cepat kamu tinggalkan umi . Tanpa tanda2 masalah pd kamu , kamu pergi tinggalkan umi & ayah . Umi & ayah menanti kamu hampir setahun . Alhamdulillah . Bulan puasa 2019 , umi & ayah dpt berita gembira dgn kehadiran kamu . Syukur sangat . Namun , perancangan Allah itu lebih besar dari perancangan umi & ayah . Kerana kita semua hanyalah pinjaman semata2 . Terlalu pantas masa berlalu . Cukup 27w , umi & ayah kehilangan kamu . Dah banyak barang baby umi & ayah sediakan utk menanti kehadiran org baru sbg penyeri dalam hidup ini . Umi xmarah kamu . Umi xkesal dgn perancangan Allah . Tp umi sedih.... Umi xdpt peluang utk kongsi kasih sayang dgn kamu . Hanya doa umi kirimkan buat anak syurga umi . Nur zinnirah , tunggu umi & ayah ye . Terima kasih Allah utk segalanya .

48 Các câu trả lời

Al-fatihah.. saya keguguran weeks 18, baby keluar sangat sempurna sifat, sekarang berpantang hari ke 12. Doktor tak dapat detect punca air ketuban saya tetiba leaking 😔baby xdapat survive.. saya namakan baby saya 'Muhammad' semoga anak syurga ini dapat menarik kaki ibu bapanya ke syurga.. Amin..

4y trước

InsyaAllah berkat sabar puan n suami Allah akn gntikan kesedihan itu dengan kegembiraan yg x terhingga.. Jnji puan redha dgn ketentuanNya..

Alfatihah...buat anak,syurga...saya,juga,ada pengalaman Yg sama...tahun 2017...anak syurga,sy pergi ketika usianya 10 hari..Allah mahu tunjuk kasih sygNya...kita bersabarlah...InsyaAllah... Jupe anak syurga kita di sana nanti...

Innalillahiwainnailahirojiun.. Salam takziah dan banyakkan bersabar atas ujian dr ilahi.. Inshaallah, DIA akan ganti baby baru nanti..

Salam takziah sis, sabar byk2 ye. InsyaAllah ada hikmah yg lebih baik. Kita sama sis. Hmm Allah lebih mnegetahui. Take care sis

Salam takziah sis. Sy pun pernah kehilangan. Dh cukup bulan dh. Perancangan Allah terbaik. Insyallah ada rezeki lepasni.

4y trước

saya pun baru kehilangan baby. cukup bulan jugak. meninggal dlm perut.

Allahuakbar.. 😣salam tkziah sis.. hrp sis n suami bsbr ye.. moga allah mudahkn smua nya yer sis.. hugsss 😘

5y trước

Terima kasih puan 😭😭😭😭😭

Innalillahi wainna ilaihi raji'un. Sis kuat ye. Anak sis skrg sdg bermain dgn nabi ibrahim di syurga.

Allahuakbar... takziah sis... kuatkan semangat ya... sedihnya sy dgr... 😥

Salam takziah sis...ank syurga..inshaallah menunggu umi & ayah nya di syurga💖

Allahu... 😭😭 anak syurga.. tunggu ibu di pintu syurga syg..