Scan 12 weeks

27/8 ni saya kena pergi minum air gula and scan baby. Tapi rasa takut jek. Takut kalau kalau "kantung kosong". Ni first baby. Saya tak ada muntah muntah sangat. Cuma kerap migrain. Pendarahan pon buat masa ni tak ada. Rasa takut and sekarang asik pikir bukan bukan jek ?

1 Trả lời

Kalau tak scan lagi risau..sekurang2 nya kita tahu dia ada dan membesar ikut minggu.🙂 All the best. Banyak2 berdoa agar baby membesar dgn sihat..