Innalillahiwahinalillahirajiun

26/6/2019.. hari sepatutnya repeat scan ingat dapat berita gembira, tapi kesudahannya.... allah lebih sayangkan dia.. tenang la wahai anakku di syurga firdaus.. mama dan papa akan menyusulmu disana?

Innalillahiwahinalillahirajiun
96 Các câu trả lời

Takziah. Moga Allah gantikan dgn yg lebih baik utk puan. Saya gugur bln Dis yg lalu. Nk jd asbab, baby xberkembang ikut umur kandungan, asyik repeat scan. Rupanya kndungan sy mmg xmenjadi so automatically badan tolak keluar. Nk msuk 3 bln, sy bleeding teruk dan terus gugur. Skang sy da 6 minggu. Alhamdulillah.