miscarriage

2/5/20 sy telah keguguran anak ke2.. Sedih sangat tapi sy redha kerana dia anak syurga sy... Semoga sy diberi ketabahan dikala pkp suami pun jauh dah berbulan tak jumpa... ? semoga ada hikmah yg baik disebalik kejadian yg berlaku.. Aamiinn

2 Các câu trả lời

Salam.takziah sis...mg sis kuat...mg Allah gntikan rzki yg lebih baik lepas ni...dan d kurniakan rzki ada bby skali lg selepas ini....Allahuma aamiin...jg dri sis bebaik ea...with the big hug❤

4y trước

Wassalam.. Terima kasih. Aamiin inshaAllah.. Semoga dapat kembar pula next nt 😀

🤲🏼