Teringin nak minum kopi

24 week 3 day pregnant. Tahan diri dari minum kopi starting tau pregnant. Now sangat sangat teringin nak minum latte. Ada effect ke dekat baby? Duduk office pun tahan diri dari minum, ambik bau je 😮‍💨

20 Các câu trả lời

minum sekadar nak hilangkan idam je sis 🤗 akan ada effect kalau minum berlebihan 🤗

boleh je nak minum.. tapi jarakkan 2jam sebelum atau selapas pengambilan ubat yg doc bagi tu..

awk ada masalah hb low ke? sy dr awal pregnant minum je kopi nescafe semua tu sbb xde mslh hb low

2y trước

Last check hb dari 12.5 turun ke 11. Nurse cakap cukup cukup je.

sy kalau x minum nanti gastrik pulak. so suami sy belikan nesc decaf. sehari secawan je

sejak masuk 3rd trimester..hari2 minum..tp yg 3in1 la..hb maintain 12 ke atas

boleh je nk mnum tp dlm smggu tu skali atau 2x bleh la jgn slalu..

Saya pon teringin kopi, tapi tahan je,

2y trước

sy pun nk sgt minum kopi tp demi keselamatan ank sy tahan je .ambik bau jer yg mampu pun

boleh minum tp lepas itu minum air suam lbh ..

Boleh minum tp tak lebih dari 200mg

blh minum x de larangan pun