1st Baby 38minggu6Hari gastrik naik

2,3 Hari Ni tiba2 gastrik naik.. Rasa kat tekak dah gastrik tu... Apalagi waktu tidur malam.. sangat2 susah Nak tido.. tambah lagi perut berat,mngeras.. bgabung dgn sakit gastrik... Rasa Jak nangis ja... Tahan selagi mampu.. kdg smpai Subuh X tdo.. ble sakit kepala.. sya dah Cuba ubah Cara pmakanan.. Masih sama.. tadi dah try mkn ubat gastrik pula.. Ya Allah... Ibu2 lain Ada pengalaman tak? Ble share Tips Nak kurangkan gastrik ni..#firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Gastrik ke pedih ulu hati tu? Kekerapan mengeras macamana? Kalau kero selang beberapa minit yg sekata, terus ke hospital untuk pemeriksaan