pregnant lg

2019 bulan august bru bersalin anak sulong..alhamdulillah ank sihat.. bulan February 2020 dpt tau mengandung ank no dua.. skrg da 15 week 2 days.. jantina belum tau lg.. sis rse excited mcm mgandung ank yg sulong... excited nk tau jntina.. so far ad x mummy2 yg punya prasaan mcm ap yg sis rsa????

8 Các câu trả lời

Sy setiap kali mengandung pn mcm puan. Excited. Tahun 2016 bersalin anak pertama. Feb 2019 bru bersalin anak kedua. Skg ni tunggu hari lagi untuk anak ketiga yang dijangka lahir hujung bulan ni. Walaupun anak kedua dan yang bakal lahir ni jarak dekat, tak pernah pula rasa sedih kh apa sbb secara fizikal dan mental memang sy bersedia.

Sy lgi excited nie sb 12 thun tnggu akhir nye ada rezeki dri ALLAH. Noe sy dh 25 mnggu yg 1st dh 17 thun boy no 2 dah 12 thun. Girl.. semlm scan nmpk tngok muka bby.. gender boy.. peneman abg dye nti..moga bby siht sntiasa.. xsbr nk jmpa dye..

Sy anak first Sept 2019. Ni tau pregnant lagi. Mcm mana sis manage ye susu dgn anak first? Sy excited tp risau jugak dekat anak first 😅

Sama sis.. Excited lain.macam.tgu anak kedua nih..

Tahniah mommy.. Alhamdulillah..

Alhamdulillah tahniah mommy🥰

Alhamdulillah.. tahniah sis

Tahniah sis